Score van deze webwinkel

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 136 reviews)
Uitstekend65%
Heel goed27%
Gemiddeld5%
Slecht1%
Verschrikkelijk2%

Bella & Boris recensies

Een review plaatst u om aan te geven hoe het bestelproces verliep en hoe de algemene ervaring was bij de webshop. Hierbij kunt u denken aan de klantvriendelijkheid of bijvoorbeeld de bereikbaarheid. Het gaat om uw mening en ervaring. 

Alle laatste recensies van Bella & Boris.nl

1 dagje later

Rated 4 out of 5
juni 5, 2021

De bestelling kwam een dag later. De beschrijving van hoe je het moet gebruiken is wat minimaal. Maar ik heb wat informatie op internet overgezocht en toen had ik de kooi zo in elkaar.

L.

kooi besteld

Rated 5 out of 5
juni 3, 2021

Mooie, ruime en kwalitatief goede kooi! Echt een aanrader

D.

Fijne webshop met goede prijzen

Rated 5 out of 5
juni 2, 2021

Verschillende spullen besteld voor de vogelkooi, alles was netjes verpakt en geleverd. Fijne webshop met goede prijzen !

M.

Goed

Rated 4 out of 5
mei 20, 2021

Tevreden met de geleverde katten spullen

J.

Ruime mooi kooi

Rated 5 out of 5
mei 19, 2021

Super mooie, ruime en kwalitatief goede kooi besteld! Echt een aanrader

W.

Volgens planning geleverd en zeer goed verpakt.

Rated 4 out of 5
mei 18, 2021

Volgens planning geleverd en zeer goed verpakt.

M.

Goede klantenservice

Rated 5 out of 5
mei 16, 2021

Veel leuke spulletjes van Trixie! Website ziet er goed en een goede klantenservice

R.

Gratis verzending

Rated 4 out of 5
mei 16, 2021

Deze webshop heeft veel artikelen wat ik fijn vind. Gratis verzending vind ik ook belangrijk

W.

Goede prijs

Rated 5 out of 5
mei 13, 2021

goede spullen voor een goede prijs

J.

1 artikel later

Rated 4 out of 5
mei 11, 2021

Het was snel in huis en was goed verpakt. Een artikel is wel later gekomen wat jammer was

S.

leuke aanbiedingen

Rated 5 out of 5
mei 10, 2021

bedankt BB voor de snelle bezorging van de spullen. De aanbiedingen en snelle levering is goed

M.

Super!

Rated 5 out of 5
mei 9, 2021

geen opmerkingen

K.

ook 3e bestelling tevreden

Rated 4 out of 5
mei 7, 2021

Het was mijn 3 de bestelling bij deze webshop en ik heb mijn bestelling goed ontvangen, goed verpakt dus tevreden

B.

Mooi hondenbankje

Rated 4 out of 5
mei 7, 2021

Erg blij met het mooie hondenbankje

H.

Samenvattend zeer tevreden!!

Rated 5 out of 5
mei 6, 2021

Samenvattend zeer tevreden

N.

ruim assortiment en aanbiedingen

Rated 5 out of 5
mei 4, 2021

Ik was opzoek naar nieuwe speeltjes voor onze kittens, het assortiment van bellaboris is uitgebreid en de producten zijn scherp geprijsd. Hierdoor kon ik veel speeltjes halen voor de kittens!

L.

Duidelijke communicatie en goede service

Rated 5 out of 5
mei 2, 2021

Duidelijke communicatie en goede service.

E.

tevreden met de kattenbak

Rated 4 out of 5
april 29, 2021

Kattenbak voldoet aan de verwachting

G.

Mooi snelle levering

Rated 5 out of 5
april 26, 2021

Ik had meerdere producten besteld, volgende dag ik huis. tevreden. 5/5 sterren

L.

Levering

Rated 5 out of 5
april 17, 2021

Vind dat de levering vna de producten snel is.

B.

Hartelijk dank!

Rated 5 out of 5
april 16, 2021

Gewoon top

V.

pakket in de tuin..

Rated 4 out of 5
april 15, 2021

pakket afgeleverd in de tuin wat niet heel erg is omdat ik er weer snel was maar als ik de hele dag ben is het minder handig

A.

Snelle bezorging

Rated 5 out of 5
april 6, 2021
A.

Snelle levering, zeer behulpzaam

Rated 5 out of 5
april 5, 2021

Ik had nog wat vragen over de transport box. Kreeg direct een antwoord… zelfs op zondag 🙂

M.

Zeer snelle levering

Rated 5 out of 5
april 5, 2021

M.

Blij met onze honden speeltjes

Rated 5 out of 5
april 2, 2021

Hartelijk dank voor de snelle verzending van onze honden speeltjes

A.

goede service

Rated 4 out of 5
maart 31, 2021

Paar vragen bij jullie gehad, ben snel geholpen door jullie.

R.

Leuke webshop

Rated 5 out of 5
maart 31, 2021

Leuke webshop met scherpe prijzen. Voor de 2e keer besteld en tot nu toe tevreden

A.Boer

Niet zo tevreden

Rated 1 out of 5
maart 31, 2021

Het hok lijkt veel groter op de foto. Het is elkaar zetten is oke maar de beschrijving is onduidelijk, en de kwaliteit van het hout is niet zo goed.

S.

Antwoord van

Beste Suzanna,
Bedankt voor je review! Bedankt voor de verbeterpunten. We proberen bij onze producten zo duidelijk mogelijk aan te geven (in titels omschrijven etc.) wat het formaat van een product is, of wat een product weegt.
We nemen je feedback mee om onduidelijkheden in de toekomst te voorkomen. We zijn benieuwd wat er precies niet goed is aan de kwaliteit van het hout.
Je kunt ons via de mail bereiken op vragen@bellaboris.nl
Groeten, Bella & Boris
www.bellaboris.nl

Mega snel

Rated 5 out of 5
maart 30, 2021

Ik ben verbaast over de snelheid van reacties en de levering!!! Onwijs tevreden

L.

knaagdierhuis snel binnen

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

bedankt voor de snelle levering van het knaagdierhuis

L.

Zeer tevreden mee!!!!

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

Ik vond de bestelling snel geleverd. Zeer tevreden mee!!!!

M.Hoekstra

Prettige communikatie klantenservice

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

Complimenten voor de klantenservice!!

M.vos

Snel en netjes geleverd

Rated 4 out of 5
maart 15, 2021

Nette levering, goed ingepakt

E.

Sneller levering

Rated 5 out of 5
maart 11, 2021

Bedankt voor de snelle aflevering van onze hondemand

K.

Supersnel thuisbezorgd

Rated 5 out of 5
maart 9, 2021

Erg snel bezorgd

M.

Een groot assortiment

Rated 4 out of 5
maart 9, 2021

Een groot assortiment met een aantrekkelijke goede prijs!

J.

Antwoord van

Goedemiddag, wat een fijne review!
Leuk om te lezen dat de bestelling goed bevalt. Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen, weet je ons te vinden :).
Groeten, Bella & Boris
www.bellaboris.nl

Snelle levering . Top producten

Rated 5 out of 5
maart 9, 2021
M.

Cavia kooi gratis bezorgd

Rated 5 out of 5
maart 8, 2021

Mijn cavia kooi gratis bezorgd, goede service erg tevreden mee. Ik heb zelf 2 cavia’s en ik ben er blij mee. Zeer gemakkelijk te monteren en schoon te maken.

N.

Goed

Rated 4 out of 5
maart 8, 2021

Geen opmerking

M.

5 sterren

Rated 5 out of 5
maart 8, 2021

Snelle levering en vriendelijke klantenserivce

T.Hoeven

Antwoord van

Goedemiddag, wat een fijne review!
Leuk om te lezen dat de bestelling goed bevalt. Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen, weet je ons te vinden :).
Groeten, Bella & Boris
www.bellaboris.nl

Pakket dag later maar goed

Rated 4 out of 5
maart 8, 2021

I’m België kwam het pakketje kwam dag later maar begrijp dat het een NL shop is. Zeer content met de trixie fietsendrager

C.

Levering binnen 1 dag

Rated 5 out of 5
maart 7, 2021

voldoent aan de verwachting

M.

Antwoord van

Goedemiddag, wat een fijne review!
Leuk om te lezen dat de bestelling goed bevalt. Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen, weet je ons te vinden :).
Groeten, Bella & Boris
www.bellaboris.nl

Kan ik alleen maar aanbevelen.

Rated 5 out of 5
maart 6, 2021

Kan ik alleen maar aanbevelen.

M.

Niks op aan te merken

Rated 5 out of 5
maart 6, 2021

Goede prijzen en geweldige service

N.

Antwoord van

Dag Nicolette, wat een fijne review!
Leuk om te lezen dat de bestelling en de prijzen goed bevallen! Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen, weet je ons te vinden :).
Groeten, Bella & Boris
www.bellaboris.nl

Tevreden

Rated 4 out of 5
maart 6, 2021

De levering duurde best lang. Maar ze hadden het druk volgesmij, Netjes te woord gestaan en heb er begrip voor

F.Til

Antwoord van

Beste Frank,
Mooi dat je contact hebt opgenomen, we hadden door corona een wat langere levertijd dan normaal. We hopen dat de kortingscode die je hebt ontvangen dat goed maakt!
Mochten wij je verder kunnen helpen dan helpen we je weer graag 🙂
Groet,
Bella & Boris.nl

Goedkoop

Rated 5 out of 5
maart 4, 2021

Lekkere prijzen, zeker in vergelijking met Bol.com zelf. Bella & Boris zat ver onder de prijs van een hondenmand

I.

Antwoord van

Dag Isabell, wat een fijne review!
Leuk om te lezen dat de bestelling goed bevalt. Daar gaan we graag voor!
Groeten, Bella & Boris
www.bellaboris.nl

De communicatie met B&B is erg prettig

Rated 5 out of 5
maart 2, 2021

Fijne communicatie met jullie. De bestelling werd snel en netjes geleverd en het is heel prettig om meteen ook de bevestigingsmailtjes te krijgen, dan weet je zeker dat het door is gekomen. Ook super is dat er geen verzendkosten op de bestelling waren.

L.

Tevreden

Rated 5 out of 5
maart 2, 2021

Overzichtelijke site, goede prijs en snel geleverd

A.Amerong

Top service

Rated 5 out of 5
maart 1, 2021

Heb hier nu voor de 3e keer een bestelling geplaatst. Ik was iets vergeten toe te voegen maar had mijn bestelling al voltooid. Even een mailtje gestuurd en ze hebben het voor mij toegevoegd aan de bestelleing. Super toch

M.

Antwoord van

Dag Mieke, wat een fijne review!
Wat fijn om te horen dat je een trouwe klant bij ons bent! 🙂
Groeten, Bella & Boris
www.bellaboris.nl

Schrijf een review
Over deze webshop
Bella & Boris is de leukste webshop voor je huisdier. In onze dierenwinkel vind je meer dan 10.000 producten met hoge kortingen. Of je nou een hond, kat, knaagdier, vogel of een anders huisdier hebt: bij Bella & Boris ben je altijd aan het juiste adres!
4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 136 reviews)